Hotel Club Paradiso – Alanya – Turkije

Het populairste hotel wereldwijd onder Nederlanders is Club Paradiso in Alanya (Turkije). Club Paradiso is niet alleen populair in aantallen bezoekers maar ook qua waardering. De beoordelaars op Zoover beoordelen dit hotel gemiddeld met een 8,6. Dit is een behoorlijk hoog cijfer.

Wat heeft Club Paradiso nou te bieden dat het zo populair is?

Spectaculaire aanbiedingen bij Arke. Profiteer nu. Vul je wensen in.

Hotel club Paradiso is onder Nederlanders al jarenlang een extreem populair hotel. De redenen hiervoor zijn het uitstekende eten, de zeer goede animatie, ruime kamers en vriendelijk personeel. Het hotel ligt boven op een heuvel waardoor u een schitterend uitzicht heeft over de zee en de kust.

Het hotel Paradiso is een vijfsterren hotel. Het hotel is gebouwd in het begin van deze eeuw. Er zijn bijna 300 kamers in het hotel. Op 900 m van het hotel ligt het strand. Het centrum van Benidorm ligt op circa 7 km afstand. Het strand van Benidorm ligt op een afstand van 5 km. De dichtsbijzijnde bushalte is ongeveer 700 m van het hotel. De afstand tot het vliegveld bedraagt in totaal 130 km.

Bij de receptie van het hotel wordt Duits en Engels gesproken. Hotel club Paradiso heeft kluisjes in de kamer. Deze kunnen tegen betaling gehuurd worden. In de lounge staan televisies. Hotel Paradiso biedt ook mogelijkheden om te internetten. Het hotel is verder voorzien van de tuin en in het hotel zitten discotheken. Ook winkels horen bij het hotel. Omdat het strand op 900 m van het hotel ligt, rijdt er een busje vanaf het hotel naar het strand.

Het hotel kent vier buitenzwembaden, een indoor zwembad en drie zwembaden voor kinderen. Er is ook een zonneterras, een zonneweide, ligbedden en parasols.

Uiteraard wordt in het hotel club Paradiso ook goed gezorgd voor de inwendige mens. Zo vindt u er maar liefst vier restaurants en acht bars.

Het hotel kent een animatieteam van maar liefst 20 personen. Er zijn hierdoor volop mogelijkheden tot vermaak. Ook kunt u sporten in het hotel. Wie in de omgeving wil gaan fietsen, kan in het hotel een fiets huren. Ook voor duikers kunt u goed terecht in club Paradiso.

Het hotel kent verder een sauna, biedt massage mogelijkheden, heeft een Spa en een relaxruimte. Daarnaast kunt u tegen betaling onder de zonnebank. Maar of dat nou heel nuttig is, wagen wij te betwijfelen. Het weer is daar immers bijna altijd goed. Als u uw haar wilt laten knippen, kunt u daarvoor terecht bij een kapper.

Het hotel is voor heel veel mensen zeer geschikt. Maar met name jongere kinderen zullen zich er uitstekend vermaken. En hierdoor hun ouders natuurlijk ook. Er zijn enorm veel faciliteiten voor kinderen. Ook de jeugd heeft het hier normaal gesproken uitstekend naar de zin.
Als u uit dit hotel gaat kunt u de gehele dag eten en drinken. Zelfs in het midden van de nacht kunt u nog snacks eten. Hou er rekening mee dat u wel enkele kilo’s zult aankomen in dit hotel als je niet uitkijkt. Maar voor een keer moet dat kunnen toch?

Ook in de discotheek zijn de drankjes inbegrepen. En als u toch bent aangekomen kunt u er natuurlijk voor kiezen om de dag erna even naar de fitness te gaan, te tafeltennissen, te squashen, te kano├źn, te waterfietsen of mee te doen aan strandvolleybal. Voor mensen die het iets rustiger aan willen doen zijn er mogelijkheden tot biljart, tafelvoetbal of darts. Ook tennissen is mogelijk in dit hotel.

Iedere avond zijn er shows bij club Paradiso. Veel mensen verlaten het terrein van het hotel niet of nauwelijks omdat ze het uitstekend naar de zin hebben in het hotel.

Het hotel club Paradiso is niet voor niets zo populair onder Nederlanders. Als u van cultuur houdt, andere nationaliteiten goed wilt leren kennen of niet zo goed tegen drukte kan, adviseren wij u naar een ander hotel te gaan.

Spectaculaire aanbiedingen bij Arke. Profiteer nu. Vul je wensen in.