Eugenia Victoria

Het driesterren-hotel Eugenia Victoria is onder Nederlanders met grote afstand het populairste hotel van Spanje. Laten we eens kijken wat het hotel te bieden heeft. Bekijk onderstaande video voor een overzicht van Eugenia Victoria (Playa del Ingles – Gran Canaria).
Faciliteiten Hotel Eugenia Victoria

Het hotel heeft een zwembad (binnen en buiten), kinderbad, restaurant en verschillende bars. Daarnaast is er een lounge waar televisie gekeken kan worden. Verder zijn er een kapsalon, speeltuin, minidisco, sauna, stoombad, whirlpool, jacuzzi en een massageruimte. Huisdieren (tot 5 kilogram) zijn tegen betaling toegestaan. Internetten is er ook mogelijk. Wie bij het zwembad een ligplek wil hebben, doet er goed aan vroeg op te staan. Verder is er ‘s avonds vaak genoeg te doen. Denk hierbij aan shows en live-muziek.

Sporten

Wie wil sporten kan er terecht voor tennis, squash, basketball, jeu de boules, minigolf, poolbiljart, tafeltennis, tafelvoetbal en fitness.

Ligging Eugenia Victoria

Hotel Eugenia Victoria ligt op 1100 meter van het strand van Playa del Ingles. U kunt onder andere bij het strand komen met een hotelbus, die rijdt van 9.15 uur tot 17 uur. Het centrum van Gran Chapparal ligt op 350 meter van het hotel.

Kamers

De kamers zijn ruim opgezet en beschikken over televisie, telefoon, een huurkluisje, een kleine koelkast (kan gehuurd worden) en een zithoek. In de badkamer treft u een bad, douche, toilet en föhn aan.

Eten

De maaltijden worden gereserveerd als buffetmaaltijden. Dit eten is zeer gevarieerd en voor een driesterren hotel goed genoeg. De tijden van het eten zijn als volgt:

  • ontbijt (buffet): 08.00 tot 10.30 uur
  • snacks: 10.30 tot 15.00 uur
  • lunch (buffet): 13.00 tot 15.00 uur
  • thee, koffie en cake: 16.00 tot 17.00 uur
  • dinerbuffet van 18.00 tot 21.00 uur

Van 10.30 tot 24.00 uur zijn alcoholische en non alcoholische lokale drankjes inbegrepen.Veel Nederlanders
Als u vindt dat u in Nederland al genoeg Nederlanders om u heen heeft, moet u zeker niet naar dit hotel gaan, want heel veel Nederlandse gasten vieren hun vakantie hier.