Malaga

In Malaga (Andalusie) valt genoeg te beleven. Geniet van het Spaanse eten (tapas) en wijnen. Veel cultuur, waaronder het huis en museum van Picasso. Het door de Moren gebouwde Alcazaba. Malaga is een sfeervolle stad met veel aardige mensen.

Het centrum van Malaga is erg mooi. Bekijk bijvoorbeeld de kathedraal. Langs de haven ligt een nieuwe boulevard waar u heerlijk kunt wandelen. Malaga kent mooie stranden en het water is zeer blauw.

Voor andere badplaatsen in de buurt kunt u nog naar Marbella en Nerja. Ook voor wie wil winkelen is Malaga zeer geschikt. Er zijn veel en mooie winkels.

Vanuit Malaga is het ook mogelijk verschillende excursies te maken. Voor mensen die van golf houden is Malaga en omgeving zeer interessant.

Al met al kunnen we zeggen dat een bezoek aan Malaga een absolute aanrader is.

Vliegen naar Malaga

Als u wilt vliegen naar Malaga dan kunnen wij u vertellen dat er momenteel (9 juli 2012) vier vliegtuigmaatschappijen zijn die naar Malaga vliegen. Dit zijn Ryanair, Vueling Airlines, KLM en Transavia. De aanbiedingen naar Malaga zijn voor zover wij dat kunnen overzien iets minder aantrekkelijk dan het vliegen naar Alicante bijvoorbeeld.