Mooiste stranden Europa

Voor mooie stranden hoeft u niet perse naar de andere kant van de wereld. Ook Europa kent vele schitterende stranden. Wij hebben een lijst samengesteld met de badplaatsen met de mooiste stranden van Europa.

1. Spiaggia Rosa, Budelli (Italië)

Op Sardinië zijn vele schitterende stranden. Het mooiste voorbeeld hiervan is Spiaggia Rosa. Dit ligt in het noorden van Sardinië. Helaas is het besloten voor bezoekers. Maar in ons oogpunt is dit het mooiste strand van Europa.

Spectaculaire aanbiedingen bij Arke. Profiteer nu. Vul je wensen in.

2. Myrtos Beach (Kefalonia / Ionische Eilanden)

Kefalonia is een van de grootste eilanden van Griekenland. Het is het grootste eiland van de Ionische Eilanden. Er wonen circa 40.000 inwoners op het eiland. Het ligt ten zuiden van Lefkas en ten noorden van Zakynthos. En de foto laat zien waarom dit strand tot de mooiste van Europa behoort.

3. Porto Katsiki Beach (Lefkas / Ionische Eilanden)

Het strand van Porto Katsiki is een zeer mooi en beroemd strand in het zuidwesten van het eiland Lefkas (Lefkada).

Last-minute aanbiedingen naar Griekenland! KLIK HIER

 

4. Egremni Beach (Lefkas / Ionische Eilanden)

Het Egremni strand is een schitterend drie kilometer lang strand op het eiland Lefkas (Lefkada).

 
5. Ölüdeniz – Turkije

Als we trouwens wel kijken naar de wat kleinere plaatsen, dan gaat onze voorkeur uit naar het strand van Ölüdeniz. Ook wel the Blue Lagoon genoemd. Dit ligt aan de Egeische Kust. Waarom we dat zo mooi vinden, hoeven we niet uit te leggen. Kijk maar naar onderstaande foto!

 

Last-minute aanbiedingen naar Turkije! KLIK HIER

6. Plaxa Beach (Maxos/Cycladen)

Het eiland Naxos heeft schitterende witte en lange zandstranden. Het water is er enorm helder. Het strand is ook ideaal voor kinderen omdat met de zee langzaam diep wordt. Plaka Beach is zo mooi dat het net lijkt alsof u op carribean bent. Het is daarom in onze ogen het mooiste strand van Griekenland.

7. Navagio Beach (Zakynthos / Ionische Eilanden)

Op Navagio Beach op het eiland Zakynthos, in de buurt van het dorpje Anafonitria, ligt een scheepswrak. Het strand is helaas alleen per boot bereikbaar.

Spectaculaire aanbiedingen bij Arke. Profiteer nu. Vul je wensen in.